Invandringen

Jag kan inte förstå varför det ska vara sånt jävla tabu att diskutera de problem som massinvandringen för med sig. Finns det någon vettig människa i detta land som kan påstå att den är av godo? Skulle väl i så fall vara våra blinda och efterblivna politiker.Och att ens försöka diskutera vad detta kalas kostar är knappt någon mening, usch och fy, sånt får man inte prata om i landet lagom , då är man per automatik rasist.

Jag blir så in i helvete trött på allt detta dravel och hyckleri, invandringen skapar stora problem det är inget att smyga med.Vi borde väl i stället se till så våra egna medborgare har det bra först och främst. Sverige kan inte hjälpa hela världen och leka den barmhärtige samariten i alla lägen.

De ansvariga för denna vettlösa massinvasion är Socialdemokraterna, och sedan har Reinfeldt och hans gäng fortsatt på den inslagna vägen. Totalt ansvarslös politik,man fortsätter att ta hit människor utan egentligt skyddsbehov,endast några procent uppfyller flyktingstatusen.Man pratar om att vi måste ha arbetskraftsinvandring.Jag vet inte jag kanske är dum i huvudet, men dom 500000 arbetslösa som redan finns då? jag får inte ihop det. Jag förstår ärligt talat inte vad dom menar.

Detta jävla invandringsrace kommer att få Sverige att sjunka som en sten.. I dessa tider när vi inte ens har arbete och bostäder åt oss själva, att då fortsätta med denna kriminella invandringspolitik anser jag vara helt åt helvete. Det tycks få kosta vad som helst, sen att vi svenskar får det allt sämre skiter dom i,vi kommer numera i andra hand.

 

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.