Paradiset

Så har då ännu en gång Fredrik ”Khadaffi” Reinfeldt proklamerat att Sverige skall vara hela världens socialbyrå. På annat sätt kan man ju inte tolka det efter uppgörelsen med miljötalibanen och oppoturnisten Wetterstrand angående de olagliga invandrarna s.k. papperslösa.

Dom skall få fri sjukvård, skola, ja t.om starta företag!!!  En reform som kostar skattebetalarna i runda slängar 2 miljarder! Med denna överenskommelse så blir det ju i princip svängdörrar in i landet, fri invandring med andra ord.

Vilket paradis  Sverige är!

Folk som aldrig bidragit med en enda krona till svenska staten, och vistas olagligt i det här landet skall premieras med fri tandvård och sjukvård. Det är ta mig fan inget annat en ett stort jävla hån mot svenskarna och alla som jobbat och slitit i hela sitt liv .

Landsförrädaren Reinfeldt pissar på svenska folket, han pissar på alla som blivit av med sin sjukpenning, alla arbetslösa, alla åldringar som ligger på våra äldreboenden som tvingas gå och lägga sig för natten kl 17.00 för att det inte finns personal. Där skulle dom 2 miljarderna göra större nytta.

Reinfeldt har ännu en gång visat vad han tycker om Sverige och svenskarna, då han sätter de egna medborgarna i skamvrån. Vad blir nästa drag från honom?

Det här kommer att sluta med en stor katastrof, jag börjar överväga om jag ska lämna landet och dra mig till Danmark i stället.Vad har vi lagar till i det här landet? Vad är det för mening? Ska vi ge alla brottslingar amnesti också som sitter i fängelse?

I valet 2014 så finns det ingen allians kvar, KD och Centern ramlar ur riksdagen. SD får minst 15%. Och jag hoppas alla som röstade på Moderaterna nu skäms för vad dom ställer till med, Sverige blir ett u-land så småningom det är jag övertygad om, får ”Khadaffi” fortsätta förstöra det här landet så är det snart ett faktum.

Det enda partiet som står rakryggat för sina åsikter är Sverigedemokraterna, till skillnad mot de andra ”kappvändarna” och hycklarna i Sveriges största ”sandlåda” Riksdagen.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.