Fegmedia

Sitter här och blir mer och mer förbannad på alla journalister och media överhuvudtaget. Varför vågar man inte se sanningen i vitögat, man mörkar hela tiden för att vara politiskt korrekta.

Ett lysande exempel  är när det begås brott, då är man så otroligt  fega, utom när det gäller svenskar. Svenska brottslingar kan hängas ut med namn och bild innan dom ens är  dömda. Men bilder av invandrade kriminella vitpixlas i media, och deras nationalitet skyddas.

Varför utelämnar man sådana fakta? Jo av ren och skär feghet.

Det vore ju fruktansvärt om våra kära asylanter och invandrare skulle vara kriminella. Tycker det är dags att sluta upp med det där jävla gullandet nu.

Med ”Landskronamordet” i färskt minne, där en palestinsk yngling brutalt slog ihjäl en 78-årig kvinna  på en parkeringsplats. Men där gick det inte att dölja, där reagerade ortsbefolkningen med att bli fruktansvärt upprörda, med all rätt.

Jag tycker att det räcker nu, fram med sanningen. Men det är ju förstås  ett önsketänkande så länge gammelmedia är politiskt styrda och belagda med munkavle. Jag trodde att journalistyrket  var ett ”grävande” efter fakta och sanning. Jag börjar hysa ett rent förakt för denna yrkesgrupp.

Var är vi på väg i det här landet när inte jornalister vill eller vågar skriva sanningen som den är utan hela tiden vinkla åt ett håll för att det ska ”passa” in. Så länge det är på detta viset så vill jag kalla det att vi har diktatur i det här landet, det liknar riktiga  Stasifasoner.

Och något hopp om förbättring är väl knappast tänkbart.

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.