Fas 3

Sverige har sedan en tid tillbaka ett nytt slavsystem! Det heter Fas 3. Jag tror inte att någon har undgått att höra talas om detta.Systemet innebär att arbetsgivare kan behandla arbetslösa som en tunna skit. Finns säkert undantag även om dom är få. De arbetslösa är livegna och har ingenting att säga till om. Det är bara att rätta in sig i ledet.

Den så kallade arbetsgivaren får 225 kr/ per dag för varje deltagare , medan den arbetslöse i värsta fall tvingas gå på socialbidrag, om man är utförsäkrad.

Detta förnedrande jävla  experiment måste stoppas!  Projektet har blivit en sopstation dit man kan kasta iväg arbetslösa. Och om nu någon skulle våga opponera sig så kan man utan vidare bli av med ersättningen, vad är detta för jävla Sovjet system???

Det här meningslösa sysselsättningsprojektet som inte leder till något jobb kostar samhället åtskilliga miljarder, det är pengar som skulle kunna användas till att ordna fram riktiga arbeten i stället. Jag tycker detta är respektlöst och förnedrande mot människor som redan befinner sig på botten.

Man pissar ännu en gång på dem som har det svårast i samhället.

Jag undrar när vi svenskar skall lära oss att någongång slå näven i bordet och säga att nu får det ta mig fan vara nog! Förmodligen kommer detta aldrig att ske, för när det är valår så går valboskapen snällt i kopplet och röstar på samma människoföraktande dårar ändå.

Man lägger sin röst på människor som aldrig någonsin har haft ”skit” under naglarna. Politikerna idag har ingen arbetslivserfarenhet. Man kommer direkt från skolan in i politiken hur fan ska man då kunna förstå .

Det borde fan i mig vara ett krav för att få bli politiker att man har haft ett ”vanligt” arbete.

En ide som dom också kunde prova vore ju att tvingas leva på A-kassa på 8000-9000 kr/mån. Eller socalbidrag under en tid. Då KANSKE dom skulle bli lite mera ödmjuka, men det vete fan.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.